Quantcast
Channel: مسجد امام حسین(ع) جنوبی شهرستان دزفول
Viewing all 61 articles
Browse latest View live

شهادت امام جعفر صادق(ع)

0
0

شهادت امام جعفر صادق(ع) را خدمت همه عاشقان آن حضرت تسلیت عرض می نماییم.

سعی خواهیم کرد در روزهای آینده گوشه ای از زندگی نامه ی آن حضرت را دراین پست قرار دهیم.

(گوشه ای از زندگی نامه امام جعفر صادق(ع) برگرفته از سایت تبیان)


حضرت امام جعفر صادق عليه السلام رئيس مذهب جعفری ( شيعه ) در روز 17 ربيع الاول سال 83هجری چشم به جهان گشود . پدرش امام محمد باقر ( ع ) و مادرش "ام فروه "دختر قاسم بن محمد بن ابی  بکر مي باشد. کنيه آن حضرت : "ابو عبدالله "و لقبش "صادق "است . حضرت صادق تا سن 12سالگی معاصر جد گراميش حضرت سجاد بود و مسلما تربيت اوليه او تحت نظر آن بزرگوار صورت گرفته و امام ( ع ) از خرمن دانش جدش خوشه چينی کرده است . پس از رحلت امام چهارم مدت 19سال نيز در خدمت پدر بزرگوارش امام محمد باقر ( ع ) زندگی  کرد و با اين ترتيب 31سال از دوران عمر خود را در خدمت جد و پدر بزرگوار خود که هر يک از آنان در زمان خويش حجت خدا بودند ، و از مبدأ فيض کسب نور مي نمودند گذرانيد . بنابراين صرف نظر از جنبه الهی و افاضات رحمانی که هر امامی آن را دارا مي باشد ، بهره مندی  از محضر پدر و جد بزرگوارش موجب شد که آن حضرت با استعداد ذاتی و شم علمی  و ذکاوت بسيار ، به حد کمال علم و ادب رسيد و در عصر خود بزرگترين قهرمان علم و دانش گرديد . پس از درگذشت پدر بزرگوارش 34سال نيز دوره امامت او بود که در اين مدت "مکتب جعفري "را پايه ريزی فرمود و موجب بازسازی و زنده نگهداشتن شريعت محمدی ( ص ) گرديد . زندگی پر بار امام جعفر صادق ( ع ) مصادف بود با خلافت پنج نفر از بنی  اميه ( هشام بن عبدالملک - وليد بن يزيد - يزيد بن وليد - ابراهيم بن وليد - مروان حمار ) که هر يک به نحوی موجب تألم و تأثر و کدورت روح بلند امام معصوم ( ع ) را فراهم مي کرده اند ، و دو نفر از خلفای عباسی ( سفاح و منصور ) نيز در زمان امام ( ع ) مسند خلافت را تصاحب کردند و نشان دادند که در بيداد و ستم بر امويان پيشی گرفته اند ، چنانکه امام صادق ( ع ) در 10سال آخر عمر شريفش در ناامنی و ناراحتی بيشتری بسر مي برد


عکسهای ازشب و روز شهادت امام صادق(ع) در دزفول

0
0

در شب و روز شهادت امام صادق(ع) مردم شهرستان دزفول به سوگ نشستند

در زیر گوشه ای از این مراسمات رابه تصویرمی کشیم 

 

برای دیدن ادامه عکسها اینجا کلیک کنید.

تظاهرات برعلیه ساخت فیلم آمریکائی

0
0

(السلام علیک یارسوالله)

آجرک الله یاصاحب زمان، شرمنده ایم آقاجان که به ساحت مقدس وکبریایی پیامبر رحمت صلی الله علیه وآله وسلم توهین میکنند.

به همین خاطر در دزفول همزمان بادیگر شهرها تظاهراتی برپاشد که گوشه ای از آن رابه تصویر کشیده ایم.

به امید آنروز که امام زمانمان بیاید وانتقام تمام این توهین ها رابگیرد

برای تعجیل در فرجش صلوات

ولادت حضرت معصومه(س)

0
0

(السلام علیک یافاطمه المعصومه)

هرکس خواهرم  معصومه را درقم زیارت کند،همانندکسی است که مرازیارت کرده است.

امام رضا(ع)

ولادت حضرت معصومه را خدمت همه شما عزیزان تبریک عرض میکنیم.

به همین مناسبت گوشه ای از زندگینامه ی این حضرت را در پایین آورده ایم که امیدواریم مورد تایید شما قرار بگیرد.

از میان فرزندان  بزرگوار حضرت امام موسى بن جعفر(ع) ، دو فرزند ایشان يعنى حضرت امام على بن موسى الرضا(ع) و حضرت فاطمه کبری (ع) ملقّب به معصومه، از ویژگیهای خاص برخوردار بوده اند تا  ادامه دهنده خطّ امامت بعد از پدر باشند.

پس از 25 سال که از تولد حضرت امام رضا (ع) گذشته بود ، حضرت فاطمه معصومه(ع) در اوّلين روز ماه ذى قعده سال 173 هـ ق، در شهر مدينه منوّره چشم به جهان گشود، آن حضرت به همراه امام رضا (ع) هر دو در دامان پاک يک مادر بزرگوار به نام حضرت نجمه خاتون(س) که از مهاجران مغرب بود، رشد و پرورش يافته اند. اين در حالى است که پدر بزرگوارشان پيوسته در زندان هارون الرشید بسر مى بردند و سرانجام در همان زندان ، هنگامى که حضرت معصومه(س) در سن ده سالگى بود، به شهادت رسيدند و از آن زمان به بعد حضرت معصومه (س) تحت مراقبت برادرش امام رضا(ع) قرار گرفت. با آغاز خلافت مأمون اين خليفه مکار عبّاسى، او نيز همانند اسلاف غدّارش براى مقابله بانفوذ روبه گسترش تعاليم امامان معصوم و اهل بيت(ع) عصمت و طهارت بر دل هاى مشتاقان و جلوگيرى از انسجام سياسي شيعيان حضرت علي(ع) به ترفندى ديگر متوسّل شده و امام رضا(ع) را به پايتخت خود «مرو» دعوت نمود. امام با اکراه اين دعوت را پذيرفتند و بدون اين که کسى از بستگان و اهل بيت(ع) خود را همراه ببرند به سوى «مرو» حرکت نمودند. حضرت فاطمه معصومه(ع) در سال 201 هـ ق، يک سال پس از ورود امام رضا(ع) به مرو، با چهار تن از برادران و گروهى از برادرزادگان  به سوى خراسان حرکت نمودند و چون اين کاروان کوچک به حوالي ساوه رسيد عدّه اى از دشمنان اهل بيت(ع) به دستور مأمون عبّاسى راه را بر آنان بستند و در يک درگيرى نابرابر همه برادران و تقريباً اکثر مردان همراه کاروان را که حدود 23 نفر بودند به شهادت رساندند. حضرت معصومه(س) از شدّت رنج و تأثّر روحي بيمار گرديد و بنا بر قولی حضرت را مسموم کردند . چون شب هنگام خبر به مردم  قم و  آل سعد رسيد، موسي بن خزرج به نمايندگى آنان، در همان هنگام از قم به قصد ساوه حرکت کرد تا ايشان را به قم دعوت کند. پس از ديدار حضرت و پذيرفتن دعوت وى، خود زمام مرکب ايشان را در دست گرفت و به سوى قم و به منزل و سراى خويش آورد.

در روايت ديگرى آمده است، هنگامى که حضرت فاطمه معصومه(ع) به شهر ساوه قدم نهاد، از همراهان خود پرسيد؛ مسافت اين جا تا قم چقدر است. پاسخ را گفتند. در اين هنگام به ياد خبرى  از پدرش افتاد. لذا فرمود: مرا به قم ببريد که از پدر بزرگوارم بارها می شنيدم که قم مرکز شيعيان ماست. بدين ترتيب باقيمانده افراد کاروان به جاى رفتن به «مرو» به جانب قم تغيير مسير داده و در 23 ربيع الاوّل سال 201 هـ ق وارد قم شدند. خبر ورود آن حضرت به قم براى همه مسرّت آفرين و هيجان انگيز بود. بزرگان و ساير مردم، به استقبال آن حضرت آمدند و پروانه وار و مشتاقانه ايشان را در ميان گرفتند. در پيشاپيش آنان شخصيت برجسته شهر، موسى بن خزرج اشعرى حرکت نمود و افسار شتر آن حضرت را به دست گرفته و افتخار می کرد تا آنکه  به درخواست او، حضرت در منزلش اقامت نمود.

بيمارى حضرت که از غم هجران برادر و شهادت و مظلوميت ديگر برادران و همراهان و يا سمّى که به ايشان داده شده است، هفده روز ادامه يافت و ايشان بهتر از هرکس به حال خود و کوتاهى عمرش آگاه بود، روزهاى آخر عمر را به عبادت و راز و نياز با معبود يگانه مشغول بود .

سرانجام در روز دهم ربيع الثانى و «بنا بر قولى دوازدهم ربیع الثانى» سال ٢٠١ هجرى پيش از آن كه ديدگان مباركش به ديدار برادر روشن شود، در ديار غربت و با اندوه فراوان در سن 28 سالگی ديده از جهان فروبست و شيعيان را در ماتم خود به سوگ نشاند .

 عبادتگاه روزهاى پايانى عمر ايشان، که هم اکنون به  نام «بيت النّور» معروف است ، زيارتگاه شيفتگان اهل بيت(ع) عصمت و طهارت است.

از آنجا که نخستين بار ميرابوالفضل عراقى، مسجدي در کنار بیت النور  بنا نمود، آن محله و محوّطه وسيع اطراف آن به «ميدان مير» مشهور گرديده است.

پس از وفات، پيکر مطهّر و شريف حضرت فاطمه معصومه (س)  را غسل داده و کفن کردند و باشکوه فراوان تشييع و در محلّى موسوم به «باغ بابلان» که اکنون روضه منوره حضرت است به خاک سپردند. در اين که چه کسى بدن مطهّر آن حضرت را داخل قبر قرار دهد و ايشان را به خاک سپارد، همه متحير بودند. آل سعد بيش از همه در اين باره با هم گفتگو کردند که چه کسى را داخل سرداب نمايند تا جنازه خانم را دفن کند. پس از تبادل نظر، رأى ايشان بر اين قرار گرفت که مرد پرهيزکار و خادم بسيار پير ايشان به نام «قادر»، متصدّى دفن شود. چون دنبال آن پير مرد صالح فرستادند، ناگاه دو سواره نقابدار از سوى «رمله» (ريگزار) سمت قبله نمايان شدند و به سرعت نزديک گرديدند و پس از اقامه نماز بر پيکر آن بانوى مکرّمه، يکى از آن دو وارد قبر شد و ديگرى جسد پاک و مطهّر آن صدّيقه را برداشت و به دست او داد تا در دل خاک نهان سازد. آن دو نفر پس از پايان مراسم بدون آن که با کسى سخن گويند بر اسب هاى خود سوار و از محلّ ناپديد شدند و کسى آن دو نفر را نشناخت. به نظر مى آيد که آن دو بزرگوار، دو امام و حجّت خداوند بوده اند.

حضرت معصومه (س) از پرهيزگارترين زنان شيعه و از زنان عالمه و محدّثه بوده  و روايات متعددى از طريق ايشان در کتب احاديث شيعه و اهل سنّت آمده است. ايشان در عبادت و زهد شهره بود و در فضل و کمال، به مدارج عالى نايل آمده است. القاب و صفات بسيارى که حضرت فاطمه معصومه(س) بدان معروف گرديد، نشانه سجاياى والاى اخلاقي ايشان است. در یکی از زيارت نامه های آن حضرت، القابى همچون «طاهره» پاکيزه، «حميده» ستوده خصال، «برّه» نيکو رفتار و تربيت شده، «نقيه» پاک خصلت، «مرضيه» مورد رضاي پروردگار، «رضيه» راضى از حق، «محدّثه» راوى حديث، «شفيعه» شفاعت کننده در روز جزا و «معصومه» به ايشان اطلاق شده است. اما مشهورترین لقب حضرت ، طبق فرموده امام رضا (ع) لقب معصومه است..

التماس دعا

برای تعجیل در ظهورامام زمانمان صلوات

عکس شهدای مسجدامام حسین(ع)جنوبی

0
0

(السلام علیک ایهاالشهداءوالصدیقین)

            گل اشکم شبی وامی شد ای کاش

                                  همه دردم مداوا می شد ای کاش

             به هر کس قسمتی دادی خدایا!

                                 شهادت قسمت ما می شد ای کاش

                                                                        علی رضا قزوه

به مناسبت هفته دفاع مقدس عکسهای شهدای مسجد امام حسین(ع)جنوبی را برروی وبلاگ قرار داده ایم شما می توانید تصاویر را درگالری عکس ها که در ستون سمت راست قرار گرفته است مشاهده فرمائید امیدوارم بتوانیم ادامه دهنده راه شهیدان باشیم .

برای شادی روح شهدا وتعجیل در فرج آقاامام زمان صلوات

بیانیه تحریم دو روزه گوگل

0
0

بیانیه تحریم دو روزه گوگل


جهت اطلاع رسانی

شما دوست عزیز هم این بیانیه رو تبلیغ کنید تا کسی دیگه جرئت جسارت به مقام بالای پیامبر رو نداشته باشه و ما مسلمانان هم در حد توان خودمون گامی در جهت دفاع از حریم اسلام برداشته باشیم .


ما افسران جنگ سایبری و جوانان پیرو خط اسلام و انبیاء، به دلیل اهانت دشمنان اسلام به مدت دو روز یعنی روزهای دوشنبه و سه شنبه گوگل را تحریم کرده و از همه تقاضا داریم در حد بضاعت خود در این حرکت خودجوش به یاری هم بشتابند و برای سرچ از موتورهای دیگر استفاده نمایند.


انتظار میره سهام شرکت گوگل افت کرده و خسارتش به 210 میلیون دلار برسه پس کار خودتون رو دست کم نگیرید

(برگرفته از وبلاگ یامهدی)

برای اطلاع بیشتر به آدرس زیر میتوانید مراجعه کنید.

http://www.abdolkheze.blogfa.com/

ورود نمادین کاروان امام رضا(ع) به دزفول

0
0

(السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا)

ورود نمادین کاروان امام رضا(ع) به دزفول

 

زندگی نامه امام رضا(ع)

0
0

(السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا)

ولادت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) را خدمت شما عزیزان تبرک عرض می نماییم.

به همین مناسبت گوشه ای از زندگی نامه ی این حضرت رادر پایین آورده ایم امیدوارم مورد قبول شما عزیزان قرار بگیرد.

امام علي ‌بن موسي‌الرضا عليه‌السلام هشتمين امام شيعيان از سلاله پاك رسول خدا و هشتمين جانشين پيامبر مكرم اسلام مي‌باشند.

ايشان در سن 35 سالگي عهده‌دار مسئوليت امامت ورهبري شيعيان گرديدند و حيات ايشان مقارن بود با خلافت خلفاي عباسي كه سختي‌ها و رنج بسياري رابر امام رواداشتند و سر انجام مامون عباسی ايشان رادرسن 55 سالگی به شهادت رساند.دراين نوشته به طور خلاصه, بعضی ازابعاد زندگانی آن حضرت را بررسی می نماييم.

برای خواندن کامل زندگی نامهاینجاکلیک کنید.


یادواره سردار شهید حمید عنبر سر

شهادت امام محمد باقر(ع)

0
0

شهادت امام محمد باقر (ع) تسلیت باد

عکسهای از تاسوعا ی حسینی مسجد امام حسین جنوبی

0
0

عکسهایی از هیئت مسجد امام حسین جنوبی در روز تاسوعا

 

 

برپائی پرچم عزای امام حسین(ع)درشب اول محرم در دزفول سال 1391 (پست ثابت)

0
0

هیئت لبیک گویان حسینی شهرستان دزفول

 

             از آن خوشم که شدم نوکر سرای حسین
                                           منم غلام کسی که بود گدای حسین

              دو چشم داده خداوند تا که گریه کنم
                                          یکی برای حسن آن یکی برای حسین

              یقین که آتش دوزخ حرام گردیده
                                             به جسم آنکه بود یار آشنای حسین

               برای بخشش کوه گناه یک راه است
                                       بریز قطره ی اشکی تو در عزای حسین

               کبوتر دل عشاق هر شب جمعه
                                          نشسته است روی گنبد طلای حسین

                خدا کند که شبی زائر حرم گردیم
                                     و جان دهیم همان شب به کربلای حسین

               به گوش جان تو اگر بشنوی هنوز آید
                                           ز زیر نیزه و تیغ و سنان صدای حسین

 

این هیئت درنظر دارد در اولین اقدام با برپائی پرچم عزای امام حسین(ع) در دزفول  به گونه ای که یک پرچم بصورت نمادین درشب اول محرمازآستانه علی مالک بصورت هیئت سینه زنی حرکت داده می شود ودر آستانه حضرت سبزقبا طی مراسمی برافراشته خواهد شد.

به امید هرچه باشکوه تر برگذاری این مراسم ، از تمامی دوستداران اباعبدالله الحسین دعوت به عمل  می آید تا در این هیئت حضور به هم رسانند.

 

ورود ضریح مطهر امام حسین (ع) به دزفول

حضرت رقیه

0
0

اشعار حضرت رقیه سلام الله علیها

بابا بیا که قلب من از غصه آب شد             کاخ ستم ز سیل سرشکم خراب شد
بابا بیا که در هوس شوق دیدنت                چشم کبود و مضطربمغرق خواب شد
شد ناله ام مکمل گفتار عمه ام                   در شام و کوفه از نظرم انقلاب شد
از چیست چنگ بر رخ ماهت نشان زده       بابا چرا محاسنت اینسان خضاب شد
از ضرب کعب نی نفسم بند آمده                سیلی زدن به روی یتیمت ثواب شد
دیگر نمانده زینتی از بهر دخترت              از بس که پنجه های ستم پر شتاب شد
بی معجرم ولی زهمه رو گرفته ام             خون لخته های روی سرمن حجاب شد
از ما شکست حرمت از تو لب کبود           وای از جسارتی که به بزم شراب شد

احسان محسنی فر

منبع:

http://seyedreza-motahari.ir/portal/ 

عکسهای از هیئت لبیک گویان حسینی در شب اول محرم

0
0

عکسهای از حرکت هیئت لبیک گویان حسینی در شب اول محرم

 

 

برای دیدن ادامه عکسها لطفا اینجاکلیک کنید.

 


Article 0

0
0

لبیک یاحسین (ع)

 

ضمن عرض قبولی عزاداری همه عزیزان دردو ماه محرم وصفروتشکر از همه کسانی که مارو در برپایی پرچم عزای امام حسین (ع)یاری کردن .

 

 عکسهایی از پایین آوردن پرچم عزای امام حسین(ع) در روز آخر ماه صفر

 هیئت لبیک گویان حسینی شهرستان دزفول

Article 0

0
0

 

میلاد پیغمبروامام صادق(ع) راخدمت تمامی

مسلمانان جهان تبریک عرض می نماییم.

 

دهه فجر

0
0

ایام الله دهه مبارک فجر راخدمت همه عزیزان تبریک عرض

 می نماییم.

 

شهادت حضرت فاطمه(س)

0
0

 

 

 

                 من غلامی ز غلامان توام یا زهرا

                                                                                     مستمندی به سر خان توام یا زهرا

                  از زمانی که به خود آمده ام فهمیدم

خاطر آشفته و حیران تو ام یازهرا

                من دعا بودم ز روز ازل برلب تو

ذکری از نیمه سوزان توام یازهرا

               متولد شده عشق توام بی بی جان

آه پرورده دامان توام یا زهرا

               بیت الاحزان دلم شاهد اشک سحرت

اشک آن دیده گریان توام یازهرا

               از ازل لطف تو شد شام حالم آری

تا ابد در خور احسان توام یا زهرا

               شد یهودی ز نخ چادرت اسلام شناس

فخرم این بس که مسلمان توام یازهرا

               ای یتیمان مدینه همه از پخت تو سیر

طالب لقمه ای از نان توام یازهرا

 

Article 2

Viewing all 61 articles
Browse latest View live




Latest Images